Over ons

Onze naam: Adam Sings!

Dit is een verwijzing naar Amsterdam-Noord waar mannen komen die actief willen zingen! Daar waar het juist gebeurt!

Wie zijn wij……….

Een groep ambitieuze zangers die graag op goed niveau wil zingen. En dat met veel plezier willen overbrengen door beleving en intentie. Vocal Group Adam Sings! bestaat sinds maart 2018, we zijn nu nog met 10 “jeugdige” mannen (tussen de 35 en 65 jaar), en willen doorgroeien naar een groep van ongeveer 20/24 mannen. Ons doel is het maken van kwalitatief goede muziek, in combinatie met een mooie performance.

De leiding……….

Adam Sings! staat onder leiding van dirigent Floor van Erp uit Utrecht. Hij heeft een brede muzikale ervaring op licht-vocaal werk, maar ook klassiek werk is hem niet vreemd. Voor meer informatie zie “Dirigent”

Heb je ambitie? Zing met ons mee………

Zingen is niet alleen heel leuk, het is ook fysiek en mentaal goed voor je, zingen werkt ontspannend, geeft energie en is op tal van manieren gezond.

In de repetities wordt aandacht besteed aan o.a. ademhalingstechniek, expressie, houding, ademsteun, resonantie, intonatie, dictie, tekstoverdracht, uitspraak, meerstemmig zingen en podiumpresentatie. Er wordt dus gewerkt aan verschillende aspecten van het zingen. Je wordt je beter bewust van je lichaam, gaat vrijer en meer ontspannen zingen en je stem krijgt meer volume en draagkracht.

Als je ambitieus bent dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verwachten dat je aan zelfstudie doet, mede omdat er om de week gerepeteerd wordt. Je staat er niet alleen voor, je kunt onder andere gebruik maken van MP3 bestanden.
Tijdens de repetities wordt gewerkt vanaf de bladmuziek. Uitvoeringen altijd zonder gebruik van bladmuziek.

Wij zijn onderverdeeld in de stemsoorten:
Tenor    Lead       Bariton      Bas
En binnen de stemsoort wordt ook nog eens onderscheid gemaakt tussen hoge en lage stem.
Om te weten waar jouw stem het beste bij past doe je een stemtest.Wij willen groeien naar een groep van circa 20 mannen. Hiervoor willen wij nog uitbreiden met baritons en bassen, maar andere stemsoorten zijn natuurlijk ook welkom.

Waar………

Kom eens luisteren en vrijblijvend met ons meedoen! Wil je meer info mail dan naar info@adamsings.nl ter attentie van …………… of kom langs op onze repetitielocatie aan de T.T. Neveritaweg 15N te Amsterdam-Noord op dinsdagavond in de even weken van 19.30 tot circa 22.30 uur.

In deze industriële omgeving is onze repetitielocatie gevestigd. Studio 1.